Speciaal Dealsuite aanbod voor klanten van Alfa Consultants

Word lid van Dealsuite en krijg toegang tot het grootste professionele overnameplatform van Nederland en Europa.

Kom in contact met relevante verkopende partijen en mis geen enkele overnamekans in jouw sector. Alfa Accountants en Adviseurs is Premier Partner van Dealsuite. Daarom ontvangt u als klant van Alfa Consultants een blijvende -25% korting op het jaar abonnement.

Alfa_Consultants_logo-removebg-preview
Dealsuite Premier Partner logo doorzichtig

Aanmeldformulier

De kracht van Dealsuite

Een overzicht van alle deals

Dealsuite is het grootste professionele M&A netwerk van Nederland en Europa met ruim 1400 aangesloten advieskantoren, investeringsmaatschappijen en bedrijven. Maandelijks worden uit alle sectoren meer dan 250 nieuwe bedrijven te koop aangeboden op Dealsuite. U kunt daarbij via Dealsuite ook in bedrijven investeren.

Dealsuite matcht uw interesses / uw profiel met targets en M&A professionals binnen het netwerk. Denk bijvoorbeeld aan criteria als omzet, EBITDA, sector, aantal FTE en bedrijfsfase. Wanneer een passende deal op de markt komt geeft onze slimme software u een notificatie. Zo volgt u slim en effectief de mogelijkheden in uw sector. U bepaalt zelf de variabelen en welke type M&A deals u wenst te ontvangen. Contact is altijd met de juiste persoon.

desktop-mockup-beter

Voordelen Dealsuite

1. Verkopende partijen (M&A adviseurs, private equity en corporates) gebruiken Dealsuite om kandidaat kopers te vinden. Gebaseerd op uw profiel zullen zij contact met u opnemen.

2. Krijg toegang tot het grootste professionele M&A netwerk van Nederland én Europa en mis geen enkele deal opportunity

3. Ontvang automatisch notificaties per mail wanneer een relevante deal opportunity met u wordt gedeeld of wanneer een dealmaker contact met u zoekt

4. Presenteer uw bedrijf optimaal als strategische koper

5. Contact is altijd direct met de juiste persoon

6. Bespaar tijd in het hele zoekproces, laat de software het werk voor u doen

7. Profiteer van een exclusieve en blijvende 25% korting op Dealsuite als klant van Alfa Consultants

Introductie Dealsuite

Toegang tot exclusieve deals

Dagelijks huren talloze bedrijven een M&A adviseur in om de markt te scannen op zoek naar potentiële kopers/investeerders. Deze adviseurs gebruiken Dealsuite om een shortlist van potentiële kopers/investeerders te maken. Ze filteren op diverse kenmerken in het netwerk om kopers te vinden die geïnteresseerd zijn in bedrijven die matchen met de kwalificaties van de verkoper. Door u aan te sluiten op Dealsuite kunnen verkopers u vinden en contact met u opnemen.

Versterk uw naamsbekendheid als strategische koper

Door uw Dealsuite aansluiting wordt u gevonden door andere M&A professionals uit binnen en buitenland. Uw overnameprofiel vertelt anderen in het netwerk in wat voor soort bedrijven u potentieel geïnteresseerd bent op basis van diverse kenmerken. Deze unieke informatie is cruciaal voor andere partijen om te bepalen of u een geschikte strategische koper/ investeerder bent. Meer bedrijven weten u te vinden en u bent doorlopend ‘top of mind’. Dit bespaart u een hoop tijd en moeite.

Zoeken naar acquisities

 

Op Dealsuite worden real-time verkoop mandaten gedeeld. Dit gebeurt op deal niveau; Waarbij elk verkoop profiel discreet, overzichtelijk en zo volledig mogelijk weergeven, inclusief bijbehorende M&A ‘teaser’.

U kunt aan de hand van uw eigen acquisitie criteria deals op de markt identificeren en direct in contact treden met de betrokken verkopende adviseur. Op deze manier kunt u binnen enkele minuten relevante (add-on) acquisities doorzoeken. Doordat het zoeken en vinden van deal opportunities efficiënt en effectief wordt, kunt u zich focussen op de deal.

sector-search-nl_NL

Neem contact op voor meer informatie

Remon Kwant

Rémon Kwant
Adviseur Fusies & Overnames

Neem vrijblijvend contact op met Rémon Kwant van Alfa Consultants. Hij vertelt u graag meer over de mogelijkheden en onderzoekt samen met u hoe Dealsuite uw bedrijf kan helpen bij het groeien door middel van overnames.

Tel: 06 232 43 562
Email: rkwant@alfa.nl